U bent hier

Warmtebeeldcamera op auto

Mobiele surveillance en warmtebeeld camera

JenS Security heeft de beschikking over een surveillanceauto die uitgerust is met de nieuwste techniek, een warmtebeeldcamera. Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om indringers op een grote afstand in het donker, achter struiken en op donkere plaatsen rondom een object te detecteren. Geparkeerde auto’s, motoren en bromfietsen, welke kortgeleden zijn gebruikt, worden ook direct herkend doordat de motor en de banden warmte af geven. Maar de warmtebeeldcamera is ook heel geschikt voor de opsporing van vermiste personen, controle van gebouwen (o.a. loodsen) en controle warmteverlies van woonhuizen.

In de praktijk kunnen wij deze surveillanceauto waar nodig inzetten. Ook bij een alarm van één van de aangesloten bedrijven of instanties op het industrieterrein zal de surveillanceauto van JenS Security met de warmtebeeldcamera uitrukken en het gehele terrein uitkammen. Door de mogelijkheid om op grote afstanden personen en voertuigen te detecteren biedt dit veel voordelen voor de surveillancedienst. Iemand die zich wil verstoppen achter bomen of struiken zal door de warmtebeeldcamera zelfs op grote afstand gesignaleerd worden.

JenS Security heeft tevens de mogelijkheid om de beelden van de warmtebeeldcamera vanaf de Videoregistratiekamer in Emmen te bekijken en te besturen. Op deze manier kunnen collega’s op afstand worden geassisteerd. Bij onraad kan desgewenst ook de regiopolitie online meekijken en actie ondernemen.

© BySpy Products B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities